ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ WILLPOWER

Η διδασκαλία της Γερμανικής γλώσσας έχει επικοινωνιακό χαρακτήρα. Στόχος μας δεν είναι μόνο η εκμάθηση της γλώσσας αλλά και η επαφή με τον πολιτισμό, την νοοτροπία και την κουλτούρα της Γερμανίας. Γι 'αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο και η γλώσσα διαδασκαλίας είναι από την πρώτη μέρα μαθημάτων τα Γερμανικά. Σύγχρονα μέσα, οπτικοακουστικό υλικό, υπολογιστής, ταινίες, μουσική, αποσπάσματα από την καθημερινότητα του γερμανικού λαού, Projekt και διάφορες άλλες δραστηριότητες ενθαρρύνουν την αυθεντική επικοινωνία των μαθητών ενώ η εκμάθηση της γλώσσας γίνεται με παιγνιώση τρόποwww.facebook.com/efi.karaiskou.79

ΤΜΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στο φροντιστήριό μας λειτουργούν παιδικά τμήματα, τμήματα φοιτητών & ευέλικτα τμήματα ενηλίκων στα γερμανικά, ενώ αναλαμβάνουμε και την διδασκαλία μεμονωμένων μαθητών που λόγω εργασίας ή σπουδών αδυνατούν να ενταχθούν σε τμήμα αλλά επιθυμούν να εκμάθουν τη γλώσσα για λόγους εργασίας ή μετανάστευσης στο εξωτερικό. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας Goethe & Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσμάθειας ΚΠΓ σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεδομένης της συνεργασίας τους και αφοσίωσής τους. 

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ο κύκλος των μαθημάτων υλοποιείται αποκλειστικά από το διδακτικό προσωπικό και η πιστή εφαρμογή του ελέγχεται από την υπεύθυνη σπουδών. Η καθηγήτρια της γερμανικής γλώσσας είναι απόφοιτη γερμανικής φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διδακτική της Γερμανικής Γλώσσας. Είναι έμπειρη στη διδασκαλία της γλώσσας σε Έλληνες μαθητές καθώς και σε Γερμανούς εφόσον έχει διδάξει και σε Γερμανικό σχολείο στην πόλη Wϋrzburg, στη Βαυαρία. Η μεθοδολογία στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας είναι κοινή με αυτή των αγγλικών και των άλλων γλωσσών & βασίζεται στις ακαδημαϊκές σπουδές, στην μακροχρόνια συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό μας, στην εκπαίδευση που παρέχεται στο φροντιστήριο Willpower και φυσικά, στη συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδευτικών σειρών. 

ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ GOETHE KAI ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

 

ΠΤΥΧΙΑ ΕΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ
- 1 E' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Α1 2 ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Α2 3 Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Β1/Β2 4 Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Β2/Γ1 5 Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Γ1 6 Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ;

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΔΩ...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Εδώ μπορείτε να διαπιστώσετε το επίπεδο σας στα Γερμανικά: βρίσκεστε στο επίπεδο των αρχαρίων, των προχωρημένων ή είστε ήδη αυθεντία στη γλώσσα; Το τεστ αυτό σας δίνει μια πρώτη εικόνα του επιπέδου σας στην κατανόηση γραπτών και προφορικών γερμανικών κειμένων και των γνώσεών σας στη γραμματική και το λεξιλόγιο. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Goethe-Institut, διαπιστώστε το επίπεδό σας στη γερμανική, και κατόπιν επισκεφτείτε μας για να ανιχνεύσουμε και μαζί το επίπεδό σας και να οργανώσουμε μαζί όλα τα βήματα της εκπαίδευσης που σας ταιριάζει.

 

 

 ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ Α1,Α2,Β1,Β2,Γ1,Γ2 ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΔΩ...

 

ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΓΛΩΣΣΑΣ - GOETHE INSTITUT, ΕΔΩ...