ΑΓΓΛΙΚΑ WILLPOWER

Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο κέντρο ξένων γλωσσών Willpower γίνεται με ευχάριστη και δημιουργική προσέγγιση, έτσι ώστε οι μαθητές μας να είναι δεκτικοί στην εκμάθηση της γλώσσας. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί το κλειδί στη συνεργασία μας μαζί τους εφόσον διατηρούμε το ενδιαφέρον τους και τη μελέτη τους αμείωτη. Θέλουμε οι μαθητές μας να έρχονται στα μαθήματα με χαρά και ενθουσασμό. Τότε, οι δίοδοι επικοινωνίας είναι ανοιχτές, δομούμε τις γνώσεις τους και σμιλεύουμε τις δεξιότητές τους. Δε θεωρούμε ότι μια γλώσσα αποκτάται ή μαθαίνεται μέσω της αποστήθισης, της μετάφρασης και παρόμοιων απαρχαιωμένων μεθόδων. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι σύγχρονες, με προσέγγιση ανθρωποκεντρική & όχι μηχανιστική. Δε θέλουμε μαθητές ρομπότ για να βγάλουμε υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις. Επιθυμούμε όμως οι μαθητές μας να μαθαίνουν τη γλώσσα ποικιλοτρόπως, να ακονίζουν τις δεξιότητές τους σε ρεαλιστικά και απρόσμενα περιβάλλοντα αλληλεπίδρασης  & να έχουν ευχάριστες εμπειρίες καθότι τυχόν αρνητικές εμπειρίες στην ηλικία αυτή μπορεί να οδηγήσουν σε ισόβια αποτροπή από την εκμάθηση γλωσσών και όχι μόνο. Θέλουμε οι μαθητές μας να αποκτούν γλωσσική συνείδηση.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 
Στο κέντρο ξένων γλωσσών μας διδάσκουμε αγγλικά σε παιδιά, φοιτητές & ενήλικες. Λειτουργούν τα ακόλουθα προγράμματα:
  • Αγγλικό Νηπιακό Κέντρο δύο τμημάτων. Το LONDON για παιδιά 3-4 ετών & το BIG BEN για παιδιά 5-6 ετών. (Για περισσότερες πληροφορίες, αναφερθείτε στο πεδίο " ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ").

 

  • Δύο τμήματα τζούνιορ προκειμένου να είναι ολιγομελή και να καλύπτουν τις ανάγκες ωραρίου όλων των οικογενειών. Ενημερωθείτε έγκαιρα & επιλέξτε ποιο εξυπηρετεί καλύτερα το πρόγραμμά σας. Αρκετά από τα τζουνιοράκια μας είναι Δευτέρας Δημοτικού & ουδέποτε αντιμετωπίσαμε την παραμικρή δυσκολία στην εκπαιδευτική τους πορεία. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα. Στο φροντιστήριο WILLPOWER κάνουμε μία χρονιά Τζούνιορ αλλά δεν κάνουμε Pre-Junior. Τα νηπιακά μας τμήματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PRE-JUNIOR. Οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες στα νηπιακά τμήματα αποσκοπούν στην έκθεση των μαθητών στην ξένη γλώσσα ποικιλοτρόπως, σφαιρικά, πολιτισμικά, γλωσσικά, οπτικοακουστικά, όπως προστάζει η ευρωπαϊκή επιτροπή και όχι για να μάθουν μόνο την αλφάβητο ή κάποια τραγουδάκιαcms.willpower-gr.webnode.gr/aggliko-nipiako/

 

  • Τα τμήματα Α,Β,C,D,E στο φρoντιστήριό μας τα ονομάζουμε σύμφωνα με τα επίπεδα εξετάσεων του πανεπιστημίου Cambridge. Έτσι λοιπόν, η αντιστοιχία είναι: STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET. Οι μαθητές  συμμετέχουν υποχρεωτικά στις εξετάσεις PET, B2, C2.

 

  • Οι μαθητές του επιπέδου Β2,Γ2 προορίζονται κυρίως για εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge ( FCE, FCEfs, CPE, YLE, KET, PET), Michigan (ECCE, ECPE), ΤΟΕΙC( για επαγγελματίες και όχι μαθητές), IELTS & TOEFL ( για εισαγωγή φοιτητών σε ξένα πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές), καθώς και ετοιμασία μαθητών για συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις στο ειδικό μάθημα αγγλικών . Αν προκύψει ενδιαφέρον για άλλες εξετάσεις γλωσσομάθειας ( TIE, LRN, ESB, MSU, NOCN, KPG), τότε αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε πρόγραμμα σπουδών απόλυτα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.
 
  • Προετοιμάζουμε ενήλικες για εξετάσεις ΤΟΕIC. Η εξέταση αυτή αφορά στους ενήλικες που χρειάζονται άμεση πιστοποίηση προκειμένου να προωθήσουν το βιογραφικό τους, να συμμετέχουν σε προκυρήξεις, να το καταθέσουν εσπευσμένα για εύρεση εργασίας. Επίσης, αναφέρεται σε επαγγελματίες ενήλικες στους οποίους έχει ζητηθεί από εργοδότη ή εταιρεία/φορέα να αποδείξουν το επίπεδο των αγγλικών τους την τρέχουσα περίοδο προκειμένου να πάρουν προαγωγή ή bonus στο μισθό τους. Το TOEIC συμπεριλαμβάνει όρους, λεξιλόγιο και κείμενα εργασιακού ύφους (business english) και χρειάζεται ανεπτυγμένη κριτική σκέψη. Εξετάζει τον υποψήφιο στην ακουστική και στην κατανόηση κειμένων και σε ένα μέρος της εξέτασης γραμματική, ενώ το λεξιλόγιο αφορά στα επαγγελματικά αγγλικά

 

  • Αναλαμβάνουμε γκρουπ φοιτητών ή και μεμονωμένους μαθητές. Για τη φοίτηση σε τμήμα, οι φοιτητές επωφελούνται προνομιακών πακέτων διδάκτρων και ευέλικτο ωράριο

 

  • Ενήλικες επαγγελματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να φρεσκάρουν τα αγγλικά τους ή να αναβαθμίσουν το επίπεδο γνώσεών τους μπορούν να παρακολουθήσουν τριμηνιαία εκπαιδευτικά προγράμματα αγγλικών προσαρμοσμένα στην ορολογία του επαγγέλματός τους ή με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων τους στη γλώσσα.

 

www.facebook.com/efi.karaiskou.79